megbízható vezetőket adunk

Vezető kiválasztás

Vezetőket adok a céljaidhoz

Közép- és felsővezetők

Hatékonyan, gyorsan, és a te igényeidre szabva segítek megtalálni a legjobb vezetőt  a csapatodnak, üzletágadnak. Közép – és felső vezetői pozíciókhoz hívhatsz, több éves tapasztalattal és kapcsolatrendszerrel rendelkezem. Olyan vezetőket találok neked is, akik egyszerre képesek az operatív irányításra, és a csapat összetartására, és motiválására.

Menedzsment csapatok

A jó menedzsment a szervezet lelke.  Örömmel segítek vezetői csapatot építeni. Több éves tapasztalattal, munkapszichológiai tesztekkel, és HR tudással, rövid idő alatt építek neked, megbízható, teljesítményorientált, és összetartó vezetői csapatot.

Miért érdemes velem dolgoznod ha jó vezetőt akarsz?

Biztonságos megoldást keresel

Ha eleged van a lutriból, a kérdéses megoldásokból, a feleslegesen elköltött költségekből. Nálam csak az eredményekért fizetsz, mert sikerdíjért dolgozom,  a munkám ingyenes számodra.  A kockázatot én viszem, mert 2 hónap garanciát vállalok az általam hozott vezetőkre.  Több éves vezető kiválasztási gyakorlattal a hátam mögött biztos megoldást adok neked egy jó vezető megtalálásához.

Életvidám, boldog emberekkel akarsz dolgozni

Ha eleged volt az olyan emberekből, akik másokat hibáztatnak, és állandóan szenvednek valamitől, kifogásokat keresnek, akkor örömmel fogsz velem dolgoztatni. Mert olyan emberekkel  foglak körbevenni a munkahelyeden, akiknek értéket, önmegvalósítást és örömet jelent a munka. Olyan vezetőkkel, akik nem hibákat és kifogásokat, hanem eredményeket, célokat, és közös élményeket keresnek a munkában.

Kompetens, szaktudást és képességeket vársz el

Munkapszichológusként, több éves kiválasztási, és fejlesztési gyakorlattal tudom, hogy mondani bármit lehet, de más dolog el is végezni amit ígérsz.  Egy jó egy jó vezető egyszerre motivált és kompetens abban amit csinál neked.  Neked nem vágyakozó emberekre van szükséged, hanem kompetens szakemberekre. Én szaktudást hozok neked, pont olyat, amire a TE cégednek van szüksége

Vezető kiválasztás

Vezetőkiválasztás

Leave this field blank

Szeretek Miklóssal és a megbizhatomunkatársak.hu-val dolgozni, mert nemcsak az embereik megbízhatóak, hanem a munkájuk is. És ez nekem aranyat ér. A toborzás már nem probléma, hanem egy szimpla feladat, amit kiadok nekik, és ők gyorsan, pontosan megoldják.
Ha egy olyan fejvadászt keresel, aki veled együtt gondolkodik, és nem dobozolt megoldásokat erőltet rád, akkor megtaláltad. Rengeteg hasznos tanács, mély emberismeret, és mindezt jó hangulatban, eredmény orientáltan.
Miklóssal azért szeretek együtt dolgozni, mert gyors, hatékony és rugalmasan kezeli az igényeimet. Nagy előnye a vele való munkának, hogy gyakorlati szemszögből közelíti meg az ügyfelei elképzeléseit. Nekünk nagyon sokat segített munkaügyi kérdésekben és a felmerült helyzetek megoldásában!

Neked kit keressek?

Add meg az igényeidet, hogy ne más vigye el tőlem a legjobb embereket.

Vezetőkiválasztás

Leave this field blank
Scroll to Top